Blog‎ > ‎

Ndotja e mjedisit ne Shqiperi. Shperndaje!

posted Nov 25, 2011, 1:37 AM by ardi kule   [ updated Dec 10, 2011, 4:57 AM ]
Projekt vullnetar personal. Harta e pare tregon te gjitha pikat e nxehta ku mjedisi eshte i ndotur dhe i demshem per qytetaret. Ndersa harta e dyte tregon ndotjen e ajrit ne Tirane (lenden e ngurtte pezull). 

Te dhenat jane marre nga forumi mjedisor iep.al.org/forum


Comments