Recent site activity

May 22, 2012, 5:34 AM ardi kule edited Dallimi mes liderit dhe dhunuesti psikologjik
May 22, 2012, 5:32 AM ardi kule edited Dallimi mes liderit dhe dhunuesti psikologjik
May 22, 2012, 5:25 AM ardi kule edited Dallimi mes liderit dhe dhunuesti psikologjik
May 22, 2012, 5:11 AM ardi kule created dallimi
May 22, 2012, 5:10 AM ardi kule edited Perse ushtrojne njerezit dhune psikologjike?
May 19, 2012, 1:22 AM ardi kule created Punësimin e krijon klasa e mesme - Nick Hanauer
Apr 23, 2012, 1:41 AM ardi kule created Jemi të gjithë të lidhur
Apr 21, 2012, 1:57 AM ardi kule edited Si ndërtohet sistemi operativ kompjuterik LINUX
Apr 21, 2012, 1:57 AM ardi kule created Si ndërtohet sistemi operativ kompjuterik LIUX
Apr 4, 2012, 6:36 AM ardi kule created Muhammad Yunus përshkruan një botë me biznese sociale
Feb 14, 2012, 3:12 PM ardi kule edited Revolucioni i gjithe botes.
Feb 14, 2012, 3:11 PM ardi kule created Email_Page_Untitled
Feb 12, 2012, 4:47 AM ardi kule created Erozioni i progresit nga feja
Jan 26, 2012, 2:14 PM ardi kule created Natyra në numra - Sekuenca Fibonaçi
Jan 22, 2012, 8:19 AM ardi kule created Mësimi i fesë në shkollë - Përgjigja e Dan Denet për Rik Uoren
Dec 30, 2011, 3:44 PM ardi kule edited Kontakt
Dec 10, 2011, 4:57 AM ardi kule edited Ndotja e mjedisit ne Shqiperi. Shperndaje!
Dec 10, 2011, 4:57 AM ardi kule edited Ndotja e mjedisit ne Shqiperi. Shperndaje!
Dec 10, 2011, 4:52 AM ardi kule edited Ndotja e ambjentit ne Shqiperi - share it
Dec 10, 2011, 4:52 AM ardi kule edited Ndotja e ambjentit ne Shqiperi - share it
Dec 10, 2011, 3:37 AM ardi kule created E verteta e habitshme per arsyet qe na motivojne.
Dec 5, 2011, 3:24 PM ardi kule created Islanda zgjidh krizën por në media nuk flitet
Dec 4, 2011, 3:28 AM ardi kule created Cfare po ndodh...
Dec 4, 2011, 3:12 AM ardi kule edited Kreu
Dec 4, 2011, 3:11 AM ardi kule edited Blog