Recent site activity

Jun 8, 2018, 12:27 PM ardi kule edited Kreu
May 10, 2018, 1:32 AM ardi kule edited Kreu
Feb 27, 2015, 5:52 PM ardi kule edited Hapi 1: Rifito kontrollin
Feb 27, 2015, 5:48 PM ardi kule edited Dallimi mes liderit dhe një menaxheri dhunues
May 12, 2014, 1:19 PM ardi kule edited Video
May 12, 2014, 1:19 PM ardi kule edited Kreu
Dec 9, 2013, 3:33 AM ardi kule edited Kreu
Nov 9, 2013, 1:27 PM ardi kule edited Kreu
Oct 16, 2013, 2:25 PM ardi kule edited Perse ushtrojne njerezit dhune psikologjike?
Oct 5, 2013, 8:32 AM ardi kule edited Taktika per te terhequr vemendjen
Oct 5, 2013, 8:29 AM ardi kule edited Dallimi mes liderit dhe një menaxheri dhunues
Jan 15, 2013, 2:08 PM ardi kule edited Dallimi mes liderit dhe një menaxheri dhunues
Dec 31, 2012, 9:08 AM ardi kule created The Problems with First Past the Post Voting Explained
Sep 11, 2012, 4:16 PM ardi kule edited Fenomeni i "dhunës psikologjike"
Sep 11, 2012, 4:16 PM ardi kule edited Fenomeni i "dhunës psikologjike"
Sep 11, 2012, 4:15 PM ardi kule edited Fenomeni i "dhunës psikologjike"
Sep 11, 2012, 4:13 PM ardi kule created Nga vijnë idetë e mëdha?
Jul 27, 2012, 5:24 AM ardi kule created Interviste me Neil Degrass Tyson
Jun 23, 2012, 4:30 PM ardi kule edited Teoria e gjithckaje sipas ATHENE-s
Jun 23, 2012, 4:27 PM ardi kule created Teoria e gjithckaje sipas ATHENES
May 22, 2012, 5:43 AM ardi kule edited Dallimi mes liderit dhe një menaxheri dhunues
May 22, 2012, 5:42 AM ardi kule edited Dallimi mes liderit dhe një menaxheri dhunues
May 22, 2012, 5:41 AM ardi kule edited Dallimi mes liderit dhe një menaxheri dhunues
May 22, 2012, 5:36 AM ardi kule edited Dallimi mes liderit dhe dhunuesit
May 22, 2012, 5:35 AM ardi kule edited Dallimi mes liderit dhe dhunuesit

older | newer